Terrasschermen

Het terras wordt een uitgebreid deel van jouw leefruimte, waar en wanneer jij dat wilt.

Vanzelfsprekende vrijheid

Vrijheid is niet onbelangrijk als het gaat om jouw leefomgeving. Terrasschermen zijn een deel van jouw leefruimte en of je nu verkoeling zoekt aan de achterzijde van jouw tuin of juist op het terras gelegen tegen de woning, met een terrasscherm kan het altijd.

De veelzijdige Cortona

Het Cortona terrasscherm laat jou een extra terras creëren op iedere plek in jouw tuin. De Cortona wordt voornamelijk vrijstaand toegepast, maar kan ook tegen de gevel geplaatst worden. Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat de hellingshoek van de Cortona traploos elektrisch versteld kan worden met één druk op de knop. Zo kunt je zelf bepalen of je het doek in horizontale- of schuine stand wilt plaatsen. De schuine stand zorgt voor een goede afvoer van het regenwater bij een lichte regenbui. Kortom: altijd een succes!

Collectie doekkleuren

Het zonwerende doek van terrasschermen biedt de beschutting waar jij naar op zoek bent. Naast de bescherming is ook de kleur van het zonwerende doek van essentieel belang. Laat je daarom voor jouw terrasscherm inspireren door de prachtige Trend- en Urban Colors!
0180-615133OFFERTE AANVRAGENSERVICE AANVRAAG
Openingstijden
Showroom op afspraak. Via de mail.
Maandag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Dinsdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Woensdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Donderdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Vrijdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Zaterdag: 09:00 – 16:00Girl in a jacket
Zondag : GeslotenGirl in a jacket

Over ons

Ton Stassen Zonwering is een snelgroeiend zonweringbedrijf dat gespecialiseerd is in de complete zorg van binnen en buitenzonwering producten en projectzonwering.

Door de jarenlange ervaring [reeds 41 jaar] zijn wij een betrouwbare partner in deze.

Privacy verklaring

WIJ LEVEREN O.A. IN:

Barendrecht
Zwijndrecht
Rhoon
Hendrik Ido Ambacht
Rotterdam

EVEN TERUG BELLEN?

Copyright © 2024 All Rights Reserved