Buitenzonwering

Creëer uw optimale bescherming.
Beleef zonwering.
Zonneschermen

Ons woongenot wordt beïnvloedt door de zon en het licht, maar ook door warmte. Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle kunt blijven over de temperatuur in jouw woning en op jouw terras.

Ritzscreens®

Je wil ieder moment kunnen genieten van sportwedstrijden, zonder hinderlijke schitteringen op de televisie. Ritzscreens® zorgen ervoor dat jij alles optimaal beleeft, genietend van een aangenaam woonklimaat.

Verandazonwering

Wij houden allemaal van de zon maar soms kan de temperatuur aardig oplopen. Om serres, terrasoverkappingen, verandas en lichtkoepels te beschermen tegen warmte en licht is verandazonwering ontwikkeld.

Uitvalschermen

Een aangenaam woonklimaat is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, het heeft ook een positieve invloed op je humeur. Uitvalschermen houden de warmte en schitteringen van zonlicht optimaal tegen.

Markiezen

Nederlandse woningen zijn met regelmaat gebouwd in een landelijk-klassieke stijl én dat vraagt om een bijpassende oplossing. Markiezen zijn bij uitstek de hedendaagse opfrissers voor de klassieke woningen.

0180-615133OFFERTE AANVRAGENSERVICE AANVRAAG
Openingstijden
Showroom op afspraak. Via de mail.
Maandag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Dinsdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Woensdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Donderdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Vrijdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Zaterdag: 09:00 – 16:00Girl in a jacket
Zondag : GeslotenGirl in a jacket

Over ons

Ton Stassen Zonwering is een snelgroeiend zonweringbedrijf dat gespecialiseerd is in de complete zorg van binnen en buitenzonwering producten en projectzonwering.

Door de jarenlange ervaring [reeds 41 jaar] zijn wij een betrouwbare partner in deze.

Privacy verklaring

WIJ LEVEREN O.A. IN:

Barendrecht
Zwijndrecht
Rhoon
Hendrik Ido Ambacht
Rotterdam

EVEN TERUG BELLEN?

Copyright © 2024 All Rights Reserved