Plisségordijnen

Licht- en warmtecontrole in iedere ruimte van jouw huis, waar en wanneer jij dat wilt.

Licht- en warmtecontrole

Het is voor iedereen belangrijk om licht en warmte in een woning onder controle te houden, niemand houdt immers van een te warme of koude woning of hinderlijke lichtschitteringen. Daarnaast is iedere woning uniek wat betreft de hoeveelheid ramen en zelfs de raamvormen kunnen aanzienlijk verschillen per woning. Geen probleem, plisségordijnenwerken altijd! De grote variatie in uitvoeringen maakt het tevens mogelijk om de plissé op iedere positie toe te passen voor extra wooncomfort.

Eindeloos variëren

Plisségordijnen hebben een compact ophangsysteem dat geschikt is voor ieder raamtype. Zelfs de moderne draai-kiepramen en koepels vormen geen probleem voor plisségordijnen. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kun je zelf bepalen waar je wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kun je ook geheel laten zakken (top-down). Wij bieden een collectie met reguliere plisséstoffen en een speciale honingraat collectie. Laat je inspireren door de mogelijkheden! Wil je geen boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.

0180-615133OFFERTE AANVRAGENSERVICE AANVRAAG
Openingstijden
Showroom op afspraak. Via de mail.
Maandag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Dinsdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Woensdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Donderdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Vrijdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Zaterdag: 09:00 – 16:00Girl in a jacket
Zondag : GeslotenGirl in a jacket

Over ons

Ton Stassen Zonwering is een snelgroeiend zonweringbedrijf dat gespecialiseerd is in de complete zorg van binnen en buitenzonwering producten en projectzonwering.

Door de jarenlange ervaring [reeds 41 jaar] zijn wij een betrouwbare partner in deze.

Privacy verklaring

WIJ LEVEREN O.A. IN:

Barendrecht
Zwijndrecht
Rhoon
Hendrik Ido Ambacht
Rotterdam

EVEN TERUG BELLEN?

Copyright © 2024 All Rights Reserved