Rolgordijnen

Bescherming tegen een laaghangende zon en privacy op ieder moment van de dag.

Bescherming tegen een laaghangende zon

Heb jij soms ook veel last van de laaghangende zon? Bijvoorbeeld als je televisie aan het kijken bent of thuis aan het werken bent? Een laaghangende zon kan behoorlijk storend zijn. Rolgordijnen zijn bij uitstek de beschermers tegen een laaghangende zon in jouw woning, maar bieden daarnaast ook nog fantastisch veel privacy.

Speciaal op maat

Het daglicht reguleren op ieder moment van de dag, ideaal toch? Rolgordijnen zijn een praktische vorm van raamdecoratie maar zijn ook echte sfeermakers. De eindeloze variatiemogelijkheden in stoftypen en stofkleuren zorgen er altijd voor dat er een rolgordijn voor jouw woning is. Wil je geen ontsierende boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.

Standaard of elektrisch

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse standaard uitvoeringen, maar ook als elektrische variant. Je kunt het rolgordijn aan het plafond of tegen de wand monteren. Daarnaast kun je kiezen voor montage ‘op de dag’ of ‘in de dag’. ‘In de dag’ houdt in dat het rolgordijn tussen het kozijn of de muur wordt bevestigd, zodat de stof even breed is als jouw raam. Montage ‘op de dag’ betekent dat het rolgordijn met overlapping op het kozijn tegen het plafond of op de muur wordt geplaatst. Elektrische rolgordijnen worden gelijkmatig opgerold en hebben daardoor een langere levensduur. Daarnaast is elektrische bediening ideaal bij ramen gevestigd op moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld in de hal.

0180-615133OFFERTE AANVRAGENSERVICE AANVRAAG
Openingstijden
Showroom op afspraak. Via de mail.
Maandag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Dinsdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Woensdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Donderdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Vrijdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Zaterdag: 09:00 – 16:00Girl in a jacket
Zondag : GeslotenGirl in a jacket

Over ons

Ton Stassen Zonwering is een snelgroeiend zonweringbedrijf dat gespecialiseerd is in de complete zorg van binnen en buitenzonwering producten en projectzonwering.

Door de jarenlange ervaring [reeds 41 jaar] zijn wij een betrouwbare partner in deze.

Privacy verklaring

WIJ LEVEREN O.A. IN:

Barendrecht
Zwijndrecht
Rhoon
Hendrik Ido Ambacht
Rotterdam

EVEN TERUG BELLEN?

Copyright © 2024 All Rights Reserved
cross