Buitenleven
Terrasoverkappingen

Tijd buiten doorbrengen met familie en vrienden, wij doen het graag. Haal binnen naar buiten, buiten zijn wordt buiten leven. Een terrasoverkapping is een aanwinst voor jouw woning. Ervaar het altijd aangename buitenleven!

Schuttingen

Het weer, maar ook een juiste mate van licht zijn van invloed op ons gevoel. Dit geldt zowel voor binnen als buiten. Schuttingen zorgen voor privacy en fungeren als een unieke schutting of terrasafscheiding zonder lichtverlies.

Glaswanden

Wij brengen steeds meer van onze tijd buiten door, vooral in het buitenseizoen. Een terrasoverkapping is al een verlengstuk van jouw woning, maar met glaswanden creëer je een complete, beschutte en sfeervolle tuinkamer.

Terrasschermen

Buiten ervaren wij vrijheid, vrijheid om te doen wat wij willen in onze eigen leefomgeving. Een terrasscherm laat je een aangenaam terras creëren, overal in jouw tuin. Zo geniet je op ieder moment en op iedere plek van schaduw!

Windschermen

Wij genieten allemaal het liefst zo lang mogelijk van het buitenseizoen. Windschermen zorgen ervoor dat jij beschut kunt genieten op het terras, in de tuin en op het balkon, van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar!

Lamellendaken

Een rusthoek in de tuin, in de zon of uit de zon, helemaal naar jouw wens. Wie wil dat nou niet? Een lamellendak laat je het ultieme buitengevoel beleven dankzij de prachtige kantelbare- en schuivende lamellenconstructie.

0180-615133OFFERTE AANVRAGENSERVICE AANVRAAG
Openingstijden
Showroom op afspraak. Via de mail.
Maandag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Dinsdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Woensdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Donderdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Vrijdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Zaterdag: 09:00 – 16:00Girl in a jacket
Zondag : GeslotenGirl in a jacket

Over ons

Ton Stassen Zonwering is een snelgroeiend zonweringbedrijf dat gespecialiseerd is in de complete zorg van binnen en buitenzonwering producten en projectzonwering.

Door de jarenlange ervaring [reeds 41 jaar] zijn wij een betrouwbare partner in deze.

Privacy verklaring

WIJ LEVEREN O.A. IN:

Barendrecht
Zwijndrecht
Rhoon
Hendrik Ido Ambacht
Rotterdam

EVEN TERUG BELLEN?

Copyright © 2024 All Rights Reserved