Raamdecoratie
Jaloezieën

Daglicht heeft een positieve invloed op ons humeur. Het is daarom belangrijk om licht optimaal te reguleren in iedere kamer van jouw woning. Jaloezieën zijn de klassieke sfeermaker bij uitstek en passen moeiteloos in ieder interieur en in iedere woonstijl.

Rolgordijnen

Last van een laaghangende zon? Bijvoorbeeld tijdens het televisie kijken of wanneer je thuis aan het werk bent? Dat is zeer storend! Rolgordijnen zijn zeer doeltreffend in het weren van hinderlijk zonlicht en zorgen daarnaast voor veel privacy in jouw woning.

Verticale lamellen

Heeft jouw woning veel grote ramen, schuifdeuren en ramen in ongebruikelijke vormen en wil je toch het daglicht optimaal kunnen reguleren? Verticale lamellen zorgen voor een optimale lichtregulering en privacy in iedere kamer of ruimte van jouw woning.

Plisségordijnen

Heb jij ramen in huis waar je u tegen zegt, maar wil je toch de controle houden over de hoeveelheid licht en warmte die binnendringt? Plisségordijnen zorgen voor een prettige inval van daglicht en zijn een passende oplossing voor iedere raamvorm in jouw woning.

Vouwgordijnen

Ben jij helemaal weg van gordijnen maar zoek je voor de ramen in jouw woning toch een meer eigentijdse oplossing? Vouwgordijnen zijn het ideale alternatief voor de traditionele gordijnen. Net zo praktisch en passend in iedere woonstijl en ieder interieur!

0180-615133OFFERTE AANVRAGENSERVICE AANVRAAG
Openingstijden
Showroom op afspraak. Via de mail.
Maandag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Dinsdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Woensdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Donderdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Vrijdag: 09:00 – 17:00Girl in a jacket
Zaterdag: 09:00 – 16:00Girl in a jacket
Zondag : GeslotenGirl in a jacket

Over ons

Ton Stassen Zonwering is een snelgroeiend zonweringbedrijf dat gespecialiseerd is in de complete zorg van binnen en buitenzonwering producten en projectzonwering.

Door de jarenlange ervaring [reeds 41 jaar] zijn wij een betrouwbare partner in deze.

Privacy verklaring

WIJ LEVEREN O.A. IN:

Barendrecht
Zwijndrecht
Rhoon
Hendrik Ido Ambacht
Rotterdam

EVEN TERUG BELLEN?

Copyright © 2024 All Rights Reserved